YALOVA / MERKEZ - Yalova İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet TATAR - Müdür

1978 yılında İspir´de doğdum. İlköğrenimimi Koç Köyü İlkokulunda tamamladım. Orta ve Lise öğrenimimi Güneysu İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Atatürk Üniversitesi KKE Fakültesi Türkçe öğretmenliği bölümünden  2002 yılında mezun oldum ve aynı yıl Erzurum ili Şenkaya ilçesi Köroğlu İlköğretim Okulunda müdür olarak  çalıştım.2004 yılında İspir YİBO ´ya naklen atandım.16/09/2013 tarihinde sınava dayalı idareci atamalarında İspir İmam Hatip Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandım. 2014 yılı itibariyle Armutlu Dursun Dumangöz Ortaokulunda müdür vekili olarak 2017 yılında Yalova Hafız İmam Hatip Ortaokulunda Müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. 2023 /2024 eğitim öğretime başlamış olan Yalova İmam Hatip Ortaokuluna kurucu müdür olarak görevlendirildim. Evli ve 4 çocuk babasıyım.